Proizvodi našeg brenda izrađuju se od najkvalitetnijih materijala.

U našoj proizvodnji se koristi visokokvalitetna standardna i memorijska pena, a svaku od njih različito definišemo prema čvrstoći. Radi najboljeg efekta nudimo širok spektar različito kombinovanih slojeva pene, pri čemu je za idealnu udobnost korišćeno najbolje svojstvo svakog od njih.

Tkanine koje koristimo u izradi navlaka za naše jastuke, dušeke i naddušeke su pažljivo odabrane, stručno uklopljene i osmišljene tako da njihove posebne karakteristike pruže optimalan ugođaj i savršen dnevni i noćni odmor našim kupcima.

Uzevši u obzir da naš potencijal, kreativnost i volja nemaju granicu, ModiSan može da odgovori na najkomplikovanije zahteve, te da brzo i kvalitetno svojim kupcima ponudi savršen proizvod.

Specijalizovan program

Specijalizovanim programima proizvoda za hotele opremili smo i brojne, renomirane domaće i inostrane hotelske objekte. Na našim stranicama možete videti neke od proizvoda koje uspešno dugi niz godina izvozimo  u EU.

Kvalitetno spavanje

ModiSan u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane za kvalitetno spavanje: dušeke, jastuke, posteljine, elastične podloge, različite vrste drvenih i tapaciranih kreveta kao i  nameštaj za spavaće i dečje sobe.

Savremeni brzi životni tempo i nedovoljno spavanje ozbiljno ugrožava naše zdravlje. Udoban i miran prostor, pravi krevet i kvalitetan dušek je intimno mesto na kome počinje i završava se svaki radni dan. Zato potrebe i očekivanja u slučaju sistema za spavanje poverite nama.

Mi tražimo nova tehnološka rešenja, razvijamo nove proizvode i nudimo se da garancijom kvaliteta očuva slika Vašeg pouzdanog partnera.

I sami znate kako je teško napraviti pravi izbor ležaja na kome ćete se dobro odmoriti. Posebno ako imate iskustvo kako je to spavati na iskrivljenom i udubljenom dušeku.

Nadamo se da će Vam poseta našoj internet prezentaciji olakšati put do pravog izbora.

Naš je uspeh rezultat jasne poslovne vizije, sposobnosti da kreiramo i proizvedemo kvalitetne i konkurentne proizvode kao i predanog i timskog rada svih zaposlenih. Neprestanim unapređivanjem kvaliteta kao i poštovanjem ugovorenih rokova i garancija stekli smo poverenje brojnih domaćih i stranih kupaca, a to nas obavezuje da se i dalje razvijamo sa još većim entuzijazmom.

Ipak, svojim najvećim uspjehom i osnovnim usmerenjem smatramo zadovoljstvo Vas, dosadašnjih i budućih korisnika naših proizvoda. Nadamo se da će ove stranice još više unaprediti našu međusobnu komunikaciju jer želimo i nadalje biti pouzdan partner koji će Vama i Vašoj porodici osigurati udoban, miran, zdrav i kvalitetan san. Hvala na poverenju.